Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut nu stiu daca am postat in categoria  care trebuie,dar cum spune si topicul WWE2K15 HAS STOPPED WORKING..e o eroare ce o primesc de cand am instalat jocul si am incercat o meta cu un dxxpl ceva gen nu a mers....cum aparea eroarea?apare john cena pe ecran dupa se face ecranu negru si un mesaj cu wwe2k15 Has stopped working...si cand dau la details zice appcrash,wwe2k15 este lansat pe pc si este o versiune pe pc fara emulator ca wwe 13,sincer nu stiu de ce nu merge...am asa:intel celeron dual core 2.60GHz,5GB ram,HDD 1 terra,windows 7 64 bit sistem,nvidia 8400Gs 2,3GB ram...placa video o sa o schimb si o sa iau un amd sapphire 128 bit GDDR5 1GB ram...imi face figuri...sa fie placa video problema?poza cu eroarea:http://lookpic.com/O/i2/1611/dzkIkHdW.png am incercat toate metodele posibile pe care le-am vzt si de fiecare data acceasi problema la alti nu a mers nici cu gtx in pc...o solutie ceva ca nu sunt singurul!

Posted

DA MA GODS AM FACUT CA NU STAU DUPA TINE CU MARELE TAU AJUTOR AM FACUT DE MULT AIA SUNT ACELASI CHESTII CARE LE-AM VZT SI EU SI DACA NU AI NICIUN RASPUNS NUMAI COMENTA AIUREA.terror ala nici cumparat nu cred ca merge daca aia cu gtx in pc si aceeasi chestie:|

si cine dracu da 50 de euro pe steam ducasa dracu atunci la fel si gods

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.