Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am un adaptor wireless Tenda W311MI. Problema e ca daca il conectez direct in portul usb conexiunea e stabila dar viteza e foarte mica... in schimb daca il conectez printr-un prelungitor usb (3 m ) si il pozitionez la inaltime, viteza e foarte buna in schimb cade foarte des (la fiecare 30 de sec - 1 minut ). pur si simplu se deconecteaza si se reconecteaza singur. Intrebarea mea e... Ce pot sa fac in acest caz ca sa stabilizez conexiunea, si mai ales de ce cade doar cand e prin prelungitorul usb? Multumesc anticipat. O seara buna!

Posted

Poate, atunci cand e conectat direct in portul usb al calculatorului, viteza fiind foarte mica nici nu sesizezi ca s-a deconectat si conectat din nou.

Posted

Cel mai probabil se deconecteaza din cauza semnalului slab dintre adaptor si router / access point. Aici nu ai ce face, decat sa muti calulatorul mai aproape de router / access point, or invers.

Incearca sa actualizezi driverele adaptorului la ultima versiune si vezi daca se mai deconecteaza.

Posted (edited)

Cumpara alt cablu prelungitor, nu chiar cel mai ieftin. Daca joaca putin se deconecteaza des. Zic pentru ca asta am facut si eu..

Deasemenea, daca poti, unul mai mic (1.5M ?), ar putea ajuta. 

Deasemenea, incearca sa vezi daca folosesti alt port, poate merge. Adaptoarele astea trag mult curent, lucrand la limita specificatiilor usb (5V, 500mA). Daca se pierde suficient curent pe cablu (prin rezistenta), o sa ai probleme. 

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.