Jump to content

Recommended Posts

Posted

Windows 10 se lansează oficial peste doar câteva zile, însă utilizatorii din cadrul programului Insiders au raportat multe dintre problemele pe care noul sistem de operare Microsoft încă le are, iar compania pare să fi trecut deja la acţiune. În urma plângerilor la adresa sistemului automat de actualizări ascunse din varianta Home, a fost lansat un utilizar care le poate dezactiva la comandă.

jpf26lY.jpg

În Windows 10, componenta Windows Update nu se ocupă doar cu actualizarea securităţii şi corectarea problemelor din sistemul de operare, ci descarcă şi instalează în fundal şi noi driveri pentru componentele computerelor. După lansarea şi instalarea automată a driverului 353.54 de la NVIDIA, care a afectat mai mulţi utilizatori de soluţii grafice ale producătorului, Microsoft a lansat o unealtă foarte simplă, care oferă două opţiuni: fie poţi dezactiva instalările ascunse de tot, fie poţi să le selectezi manual ce să nu fie actualizat.

Acest utilitar nu este însă atât de uşor accesibil oricui, KB3073930 fiind ascuns în instrucţiunile de troubleshooting de pe site-ul oficial Microsoft. Odată descărcat însă, acesta este foarte simplu de folosit, putând opta pentru setările preferate cu doar câteva click-uri. Utilizatorii Windows 10 Pro şi Enterprise nu vor fi afectaţi de acest probleme şi nu au nevoie de acest utilitar, întrucât aceste variante includ astfel de opţiuni din start. 

Download KB3073930

Sursa: go4it.ro

• Upvote 1

Posted

Utilizatorii Windows 10 Pro şi Enterprise nu vor fi afectaţi de acest probleme şi nu au nevoie de acest utilitar, întrucât aceste variante includ astfel de opţiuni din start. 

Minciunele.Rulez PRO si Enterprise si nu il au preinstalat.

Posted

Asta nush sa zic. Poate nu sunt hidden update-urile astea, ci apar. nush.

App, si windows 8.1 (cel putin de asta stiu sigur) face update la placa video si altele.. nu e ceva 100% nou in windows 10

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Asta nush sa zic. Poate nu sunt hidden update-urile astea, ci apar. nush.

App, si windows 8.1 (cel putin de asta stiu sigur) face update la placa video si altele.. nu e ceva 100% nou in windows 10

Daca tu gasesti altceva in RTM (nu conteaza editia,arhitectura) decat Automatically si Schedule...raman dator de o bere...

P.S:Alea la W8.1 (la GPU cel putin) nu fac ce face 353.54 in Windows 10 (NVIDIA).

https://twitter.com/GabeAul/status/624681815756816384?lang=ro

Posted

Am citit ca au fost niste probleme cu drivere de la Nvidia.

Probabil chestia asta vizeaza mai mult driverele si probabil actualizarile de securitate / improve vor fi instalate automat in versiunea home

Din ce au zis cei de la M$ sistemul Windows Update ar trebui sa functioneze  pe Pro/Enterprise la fel ca in 7/8/8.1.

N-am avut timp de el. In weekend ma ocup.:D

• Upvote 1
Posted

Mie mi se pare un lucru bun sa forteze acele update-uri la sectiunea HOME. 

La fel.

Doar ca inca nu vad nimic aparte la PRO/ENT. (tot ca la Home apare)

Posted

In general chestiile fortate nu-mi plac. Nu poti obliga o batrana ( ca sa me exprim elegant ) sa treaca strada daca ea nu vrea.

Cam asa e si cu Windows-ul 102 Home. Ultimile sondaje arata ca pe userii home ii cam doare la  " bascheti " de updaturi via Windows Update.

Macar daca ii obligau numai pentru updaturi de securitate , ca poate , unii nu sunt interesati, nu vor, anumite " features " ce vor fi lansate ulterior.

Cred ca asta e si o amenintare la privacy - ul utilizatorilor. Atata vreme cata acolo se instaleaza orice vrei si nu vrei, e o amenintare pentru confidentialitate.

Posted

Da,dar acceptand EULA,te supui.

P.S:Am tot pus in VM fel de fel de W10 Pro/Ent...Nimic nou...La Schedule poti amana cu cateva zile. (din nou si din nou)

Partea ''buna'' e ca poti sa-i setezi o ora la care tu nu ai PC-ul in functie...

N-am glumit cu Florin,care descopera optiunea minune de care vorbeste MS (la PRO&ENT) raman dator.:))

Posted (edited)

Copii, am consultat ceva surse. Se pare ca optiunea de a alege ce vrei si ce nu, va fi disponibila in curand.

M$ a zis ca verisiunea 10240 este cel mai aproape finalizata de varianta finala ce va fi lansata maine, dar nu finala. Asta nu inseamna ca un nou build va fi lansat maine, ci doar anumite update-uri care teoretic ar trebui sa puna lucrurile in ordine cu privire si la chestia asta.  Habar n-am daca va fi exact maine sau in zilele urmatoare, nimeni nu stie, dar cel mai probabil asa va fi, dat fiind ca de maine serverele vor fi destul de solicitate.

Practic 10240 s-a zis ca ar fi RTM, adica veriune finala. M$ infirma asta si zice ca, practic versiunea finala va fi incheiata in mod oficial atunci cand vor fi oprite update-urile de imbunatatire, prin 2020 =)) ( a pus gaby un topic cu datele exacte pentru fiecare versiune de windows ).

Edited by Larry
Posted

Nu arde chiar deloc, momentan " arde " sa dezinstalez / dezactivez bloatware -ul Orange de pe S6. O sa dureze ceva asta, la cat e.........:))

Posted

Desi LTSB foloseste atat CB (Home) cat si CBB (Pro/Ent/Edu),lipsa feature-urilor il lasa pe o pajiste insorita,zburdand liber.:))

Fie ca alegeti Group Policy Edit/tool-ul de mai sus/metered con's,nu va mai treziti cu automatic acolo.

Pentru orice Windows,va recomand fie variante de pe MSDN,fie cele facute cu tool-ul de la MS. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.