Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poate unele din cele mai flexibile și interesante căști pe care le-am testat până acum. Poate niște căști pe care ar trebui să te gândești serios să le iei acasă. Niște căști aprinse care îți vor face ziua mai bună. Și urechea mai fină.

Iar dacă o ai deja bună, cu ele va fi și mai bună. O spun de pe acum: își merită toți banii. Îi merită datorită designului, ajustabilității, dar și difuzoarelor care, nu uitați, sunt rotative. Și dacă tot am ajuns la aceste trei elemente, haideți să le luăm pe fiecare în parte.

DSC_0799

Design
– îmi place pentru că sunt combinația verii: culori aprinse, în cazul meu, portocalii cu alb
– imediat îți iau ochii datorită că sunt subțiri
– designul este conceput astfel încât să poți să le iei peste tot cu tine

Banda de susținere ajustabilă 
– de menționat că banda este din metal
– le poți mări de câte ori vrei, în funcție de cât de mare sau cât de mic ai capul
– poți să dai căștile și prietenilor
– folosești cu ajutorul acestei benzi căștile o perioadă foarte lungă

DSC_0797

Difuzoare rotative
– rotative la 180 de grade
– datorită acestui lucru beneficiezi de un confort ridicat
– poți să le porți la gât fără să te jeneze

DSC_0800

Pot să mai adaug că au fir, așa cum se vede și mai sus, iar conectivitatea se face printr-un jack de 3.5 mm. Lungimea cablului este 150 cm. Suficient, zic eu. Plus că, acel burete portocaliu pe care îl vedeți este îmbracat în piele ecologică.

Eu le-am purtat aproape două zile non – stop, mai puțin când mă puneam să dorm, bineînțeles. Fie că am ascultat muzică și doar am lenevit, fie că mi-am pus muzică și m-am jucat Mortal Kombat X în același timp pe tableta Mist 10, nu mi-au amorțit urechile și nici nu m-au durut. Asta și datorită bureților de la căști. Sunt ușoare, subțiri și ajustabile pentru orice moment.

DSC_0798

• gaby changed the title to Review casti nJoy Senzo - Design chic si culori aprinse

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.