Jump to content

Recommended Posts

Posted

Așa cum vă spuneam mai demult, iată că a venit momentul și pentru trei serii de review-uri. În primul rând, încep cu o tabletă. Este una care mi-a placut tare mult nu doar pentru că este performantă, dar este o tabletă și cu un altfel de design.

Simplu și eficient aș putea spune. Care nu alunecă de niciun fel. Și care este numai bună pentru a te juca oricât vrei, oricând vrei. Făra a mai trage de timp, vă prezint mai întâi câteva detalii tehnice despre această tabletă:

DSC_0775

Ecran
– diagonala 9.7 inch
– rezoluție de 1024*768
Camere
– frontala 2MP
– spate 5MP
Procesorul
– Quad Core cu frecvență de 1.3GHz, însoțit de ARM Mali 400 MP2
Memoria
– 1GB RAM
– 8GB memoria internă
Card extern
– suportă MicroSD de până la 32GB
Soft
-Android 4.4.2 (KitKat)
Bateria
– 7000 mAh
– autonomia este de până la patru ore în lucru
Dimensiuni și greutate
– 233 x 173 x 9.3mm
– 610 g

DSC_0776

Alte detalii utile:

– 3G: are
– Wi-fi: are
– Bluetooth: are
– GPS: are
– Jack audio de 3.5mm: are
– Boxe – un difuzor -are
– Carcasa din aluminiu – are

DSC_0784DSC_0783

Este o tabletă care mi-a plăcut cred că cel mai mult. De ce? Pentru că, deși am rula tot ce se putea rula pe ea în materie de aplicații am fost foarte curios cum stă treaba cu jocurile, dacă sacadează, dacă merge bine. Și pe toată durata testării am zis că trebuie neapărat să iau Mortal Kombat X. Nu de alta, dar abia ce apăruse și cerințele pentru el erau destul de măricele.

DSC_0787DSC_0788

Zis și făcut. Am luat jocul și cam trece o oră până să mă obișnuiesc eu cu tot ce înseamnă butoane și scheme. Mai trece încă o oră până să ajung repede la un nivel și observ că tableta n-are nimic. Nici nu se încinge, nici nu framează. Ceva mi se pare suspect pentru că m-am obișnuit ca la orice tabletă totul să fie așa greu, să stai să te rogi de ea până să intre într-un joc și să te mai rogi puțin de ea până să termini alt joc.

DSC_0785DSC_0786

Cu tableta asta n-are probleme. Descarci, intri, vezi, te joci, termini jocul și iei altul. Și tot așa. Mi-au plăcut culorile. Sunt aprinse, te captează atât în aplicații, cât și în joc. Și ai senzația că joci într-adevăr un joc pe o tabletă, nu doar un joc pe un calculator vechi. De asemenea, tableta se ține foarte bine în mână. Și eu mai am o tabletă nJoy Devi B700, așa că, am încercat să o compar. Iată ce a ieșit ca dimensiune, că la detalii tehnice, Mist 10 este superioară.

DSC_0781

Chiar dacă pentru unii o să fie puțin ciudat pentru că sunt obișnuite cu tablete lungi pe lateral cred că ideea de a avea o astfel de tabletă nici prea mică, nici prea mare e genială. Poți să stai în pat, spre exemplu, pe spate și să te joci sau să intri pe Facebook, Gmail, Instagram sau orice vrei tu. O recomand. A fost o experiență plăcută.

• gaby changed the title to Review tableta nJoy Mist 10

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.