EX!T Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 Ducetiva aici -> www.exitcs.com , schimbati tema in mobile , si vedeti ca nu mg forumu , de la ce poate fi problema? Si nu iam aplicat nici o modificare la tema .. nmk de nmk ...
+SnowHD Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 Ducetiva aici -> www.exitcs.com , schimbati tema in mobile , si vedeti ca nu mg forumu , de la ce poate fi problema? Si nu iam aplicat nici o modificare la tema .. nmk de nmk ...Greu "limbu roman" ... Foloseste functia search, sunt peste 30 de posturi cu aceiasi problema ... Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
EX!T Posted August 3, 2015 Author Report Posted August 3, 2015 bro ,eu am plecat din romania la 5 ani , ce vr?on: mersi de up
EX!T Posted August 4, 2015 Author Report Posted August 4, 2015 Scuzati de dublu post , dar nu pot da edit ...Am gasit problema , problema e de la tema .Imi trebuie un link de download de la tema ip.board ( default ) si ip.boardmobile ( default ) 3.4.7 . Eu nam gasit pe googleAstept !
+SnowHD Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 (edited) bro ,eu am plecat din romania la 5 ani , ce vr?on: mersi de uplasa minciuna, toti stiu ca copii romani bitongi scriu (nmk de nmk) oricum, in legatura cu problememLE tale, nu te pot ajuta daca nu citesti regulamentul ... http://pctroubleshooting.ro/topic/23241-regulament-arie-ipboard/ Edited August 4, 2015 by SnowHD Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
EX!T Posted August 4, 2015 Author Report Posted August 4, 2015 daca nu crezi -> www.facebook.rusin.alex.7 , dami si prieteni sa iti arat
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now