Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

As vrea sa stiu cum pot modifica dimensiunile shoutbox din sidebar.

Captura 1 arata cum arata acum shoutbox - ul la mine pe forumul de test.

As vrea ca totul sa arate exact ca in captura 2 ( de pe un alt forum ).

Acum intrebarea este : trebuie sa modific latimea sidebar sau daca modific doar unul din elementele sale ( de ex. shoutbox ) se modifica automat si sidebar - ul ? Cum pot face ca totul sa arate precum in captura 2 ?

Pentru a crea mai mult spatiu pot elimina acele linii marcat cu sageti ?

Multumesc tuturor pentru ajutor !

tsGSapM.png

Posted

Pentru dimensiune mergi in Other Apps>Ipb Shoutbox>Setting>Hook:Global Shoutbox>Default height si acolo pui dimensiunea dorita pentru aproximativ ca cea din poza pui 500 

Posted

Pentru dimensiune mergi in Other Apps>Ipb Shoutbox>Setting>Hook:Global Shoutbox>Default height si acolo pui dimensiunea dorita pentru aproximativ ca cea din poza pui 500 

Daca nu stii nu te bagi, el vrea sa o schimbe in sidebar, aia e alta mancare de peste.

Du-te in css si vezi la shoutbox daca poti schimba ceva, si o setare cu shoutbox_sidebar

• Upvote 1

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted

Daca nu stii nu te bagi, el vrea sa o schimbe in sidebar, aia e alta mancare de peste.

Du-te in css si vezi la shoutbox daca poti schimba ceva, si o setare cu shoutbox_sidebar

Multumesc. Am gasit ce se poate observa in screenshot - ul de mai jos.

Am schimbat ceva variabile pe acolo sa vad ce modificari produce, dar fara succes.

Daca imi poti spune exact ce trebuie sa modific mi-ar fi de mare ajutor.

Vtp2U06.png

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.