Alexandru C. Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Salutare , as dorii sa schimb acest keycaptcha : Cu acesta : Cum pot face aceasta schimbare ? a lot of bla bla bla...
+SnowHD Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Salutare , as dorii sa schimb acest keycaptcha : Cu acesta : Cum pot face aceasta schimbare ?ala e cel default, probabil un revert la registration page si sa dezactivezi functia aia cu imaginea Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Alexandru C. Posted August 4, 2015 Author Report Posted August 4, 2015 La ce sa dau revert ? a lot of bla bla bla...
Larry Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Salut, Eu am instalat recaptcha2 la mine pe forumul de test.Uite mai jos 2 capturi.Daca vrei asta, da-mi pm. O sa ai nevoie de un cont google.
Ștefan A. Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 La ce sa dau revert ?Nu te lua după toți care dau reply doar pentru +1.System Settings > Members > Spam PreventionApoi la CAPTCHA Settings modifici cu reCaptcha Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Alexandru C. Posted August 4, 2015 Author Report Posted August 4, 2015 Nu , nu asta caut.Doresc ca instalez asta a lot of bla bla bla...
Ștefan A. Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Nu , nu asta caut.Doresc ca instalez asta păi asta e. 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Alexandru C. Posted August 4, 2015 Author Report Posted August 4, 2015 Postul meu era referitor la Larry , ai postat cu cateva secunde inainte sa postez eu , anyway , a functionat.Iti multumesc a lot of bla bla bla...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now