Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut .

Eu sunt Skrillex din imaginea a 2-a sunt administrator.

Nu stim dc nu aparem ON adica el la mine nu apare si eu la el nu apar , daca se poate ajutati-ne va rugam frumos .

wWw.CsRedStars.Com o comunitate veche de acum 3 ani

Va asteptam cu nerabdare !

Posted

Eu nu inteleg nimic din ce vorbiti voi, e grea limba romana...

Poate nu ai membri on, sau ai schimbat timpul de vizibilitate din 60 minute in mai putin. Daca nu ne zici ce ai facut inainte sa nu iti mai mearga.

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted

Eu nu inteleg nimic din ce vorbiti voi, e grea limba romana...

Poate nu ai membri on, sau ai schimbat timpul de vizibilitate din 60 minute in mai putin. Daca nu ne zici ce ai facut inainte sa nu iti mai mearga.

Ce nu e clar?, Snopy ( este online ) dar nu ii apare in lista cu membri on lui  Skr!LL3x , iar Skr!LL3x  ( este online ) , dar nu ii apare on lui Snopy in lista cu membri online.

Posted

Idem bebegfx , alti membri apar anume Snopy nu apare la mine si eu nu apar la el dc oare .

Posted

Ce nu e clar?, Snopy ( este online ) dar nu ii apare in lista cu membri on lui  Skr!LL3x , iar Skr!LL3x  ( este online ) , dar nu ii apare on lui Snopy in lista cu membri online.

voi ati umblat, nu suntem magicieni sa stim noi ce ati facut, cum a zis si gadeas. Parca snopy asta, avea temele lui sebastian c si il ajuta si cine a zis ce a zis, dar are peste 15 topicuri de support pe acest forum.

Posted

Puteți închide topici problemă rezolvată de mine și snowhd dacă nu ști răspunsuri nu mai da tată reply

Posted

Puteți închide topici problemă rezolvată de mine și snowhd dacă nu ști răspunsuri nu mai da tată reply

spune-ne rezolvarea, pentru ca nimeni nu a stiut, ia zi-ne tu, lumineaza-ne !

Posted

snow daca a trebuit a gasit cum se face doar ca , sebastian nu era online atunci , deci puteti inchide topicul . pentru a evita spamul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.