+SnowHD Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 foarte simplu mergi la ACP->Membri->Grupuri Membri->Dai edit la grupul dorit-> Shoutbox -> si uitate pe acolo poate i dezactivat chatbox-ul Poti sa taci daca nu stii, stam atatia insi sa cautam rezolvarea, si vi tu si spui o porcarie ... Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Mr_SkyRay Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 Poti sa taci daca nu stii, stam atatia insi sa cautam rezolvarea, si vi tu si spui o porcarie ...Asa am rezolvat si eu... daca nu sti mai bine nu te baga tu
+BebeGFX Posted August 27, 2015 Author Report Posted August 27, 2015 Ai de mine, tu ai citit macar problema ?
Mr_SkyRay Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 1. Dezinstaleazal2. Sterge toate filele 3. Descarca alt ShoutBox4. Baga filele5. Instaleazal Si spunemi dupa daca merge
+BebeGFX Posted August 28, 2015 Author Report Posted August 28, 2015 Tu citesti ma printre rânduri?.Cer banarea acestui user pe acest topic.PS: Astept alte raspunsuri.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now