Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara/ziua/dimineata,

Am laptopul in octeti, imi spuneti va rog  cat reprezinta un octet in bytes?

Totodata, i-as ruga pe cei mai cu experienta sa imi spuna daca pot trece la windows 7, sau mai trebuiesc cumparati RAM.

daina mucles daina deles

Posted

1 octet = 1 byte :)) e doar denumirea in romana pentru byte.

Nu poti trece la windows 7 si sa ai o experienta placuta.

Ti-ar trebui un minim de 2gb ca sa treci la windows7. Dar vad ca ai un laptop destul de vechi si s-ar putea sa ai probleme cu driverele (in special driverul video).

Poti totusi sa instalezi windows 7 acum. Vezi daca merge (memoria se va umple destul de rapid, dar cat timp nu ai prea multe programe deschise sau prea multe ferestre in browser, va merge) si daca are toate driverele OK te poti gandi la un upgrade de RAM.

Pe langa asta, banuiesc ca ai ram de tip DDR. Ala e destul de scump (ma refer la placi de 1GB).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Instalezi CPU-Z. 

Ai acolo toate detaliile. 

Nu tre sa iei neaparat aceasi frecventa ca si ce ai, dar nu strica. 

Nu uita sa verifici cate sloturi are compu si cat e memoria maxima suportata.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Cel mai probabil poti adauga RAM si la laptop.

Dar ai grija cate sloturi mai ai libere.  Majoritatea laptopurilor au 2 sloturi (deci poti pune 2 placute) si foarte putine au 4 sloturi. Al tau cel mai probabil are 2 sloturi doar. Deschide locasul unde sa baga memoria RAM (cauta pe net pentru modelul tau daca nu te descurci) si vezi daca ai loc sa mai bagi memorie.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mai bine ramai pe xp.Iti faci probleme singur daca treci pe win7.1 film + cateva tab-uri in browser si s-au dus cei 2 gb de ram.Nu merita banii si timpul.Am un laptop mai vevhi cu 2gb ram pe care l-am primit cu win 7.Dupa 2 saptamani am trecut pe xp.Si laptopul e mai bun decat ce ai.Mai ales ca ai celeron...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.