Mr_SkyRay Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 Versiune IPB: 3.4.8 - Ne licentiataHook: Custom Sidebar BlocksLocatia unde apare problema: Peste totPluginele instalate pe forum: Shoutbox si Custom Sidebar BlocksAm instalat tot corect am activat Custom Sidebar Blocks am facut 1 block si nu imi apare de ce?
+SnowHD Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 L-ai pus pe on ? Adica sa-ti apara blockul ? Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Mr_SkyRay Posted August 27, 2015 Author Report Posted August 27, 2015 L-ai pus pe on ? Adica sa-ti apara blockul ?da ..
+SnowHD Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 ia arata si mie o poza cu setarile care le-ai facut la block Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Mr_SkyRay Posted August 28, 2015 Author Report Posted August 28, 2015 ia arata si mie o poza cu setarile care le-ai facut la block Am rezolvat nu mergea pe tema aia era Eclia editata acum am luat Deflection si am editat tot si merge Multumesc doresc sa inchideti acest topic
+SnowHD Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Logic ca nu mergea daca pe tema de la ecila e sidebar pe disable ... off doamne, era greu ! Oricum da-ti T/C Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now