Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, cum as putea sa modific tema deflection ca sa imi iasa rezultatul de mai jos, sau ceva asemanator, pentru ca este foarte urat meniul actual.

Nu vreau neaparat sa fie la fel, daca aveti alt fel de meniu va rog sa il postati, doar ca cel de pe tema deflection e urat rau..

CHyS8Zo.png

Posted

La titlu ai pus " INTREBARE TEMA DEFLECTION " si in topic ne ceri noua sa iti dam alta tema deflection cu meniu diferit?

De ce nu folosesti functia search pentru meniu, sunt enspe mii de topicuri cum se schimba un meniu.

Posted

La titlu ai pus " INTREBARE TEMA DEFLECTION " si in topic ne ceri noua sa iti dam alta tema deflection cu meniu diferit?

De ce nu folosesti functia search pentru meniu, sunt enspe mii de topicuri cum se schimba un meniu.

parca e un forum de ajutor nu??? trebuie sa il ajuti pe baiat...

Posted

Nu ti-am zis sa-mi dai tema deflection cu alt meniu, am cerut un meniu... E asa de greu sa citesti si sa intelegi?

Si e asa de greu sa citesti regulamentul si sa afli ca trebuie folosita functia search inainte de a posta acest topic ?

Posted (edited)

Iti ofer mura in gura si nu te ajuta cu nimica?

De cat timp lucrezi in acest domeniu?

Nu te mai enerva Bebe !

parca e un forum de ajutor nu??? trebuie sa il ajuti pe baiat...

Dar exista un regulament domnisorule. Tu ai facut oricum o incalcare fix acum. Ai postat off-topic :)

Cat despre problema, pune un titlu adecvat ca in regulament. Si vezi ca sunt 1000 de topicuri, foloseste functia search !

Edited by SnowHD

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.