Ștefan A. Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Bună seara, am instalat platforma ipb 3.4.8 Retail și am observat că are un bug. ( Am încercat și alte versiuni ) Când adaug o temă, hook mă redirecționează pe index adică pe nume.tld/Când modific un forum mă redirecționează pe index.Ce pot face să scap de asta? ( Nu aș vrea să reinstalez platforma ) 1 Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
+SnowHD Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 webhostul, mai ales daca e si dala free .... Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Ștefan A. Posted September 7, 2015 Author Report Posted September 7, 2015 webhostul, mai ales daca e si dala free ....Nu folosesc webhost free. Dacă am webhost free mai bine nu mai fac nimic. 1 Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
+SnowHD Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Nu folosesc webhost free. Dacă am webhost free mai bine nu mai fac nimic. pai na, dar de la webhost e problema, probabil nu suporta ipb-ul, sau nu ai destule resurse. Incearca si schimba webhostul, si vezi dupa Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Ștefan A. Posted September 8, 2015 Author Report Posted September 8, 2015 Am rezolvat. Era de la ModSecurity din cPanel . Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
Twister Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Imi poti zice si mie cum il dezactivez?
+SnowHD Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Imi poti zice si mie cum il dezactivez?Din cpanel, ai mod security Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now