Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut pct.

Am vrut sa editez culoarea la o categorie si am uitat la color sa inchid " " si de atunci , numele categoriei in ipb arata asa :

screenshot_326.png

pe forum apare asa :

screenshot_327.png

în acp nu pot apasa pe options , nu are link , este "#" .

Cum pot pune inapoi " " sau sa rezolv , nici de pe forum nu o pot sterge,,

Edited by duL @

daina mucles daina deles

Posted (edited)

Din CPanel > phpMyAdmin > baza de date a forumului > tabelul (prefixdacaaipus_)forums , cauti categoria dupa id si dupa aia coloana in coloana name ar trebui sa ai codu ce l-ai gresit, scuze daca nu am fost foarte explicit dar daca ai mai umblat prin phpMyAdmin sti despre ce vorbesc, daca nu maine(adica astazi dar mai tarziu :)) ) revin cu un tutorial cu tot cu poze.

Edited by adriaNNN.
Posted

Din CPanel > phpMyAdmin > baza de date a forumului > tabelul (prefixdacaaipus_)forums , cauti categoria dupa id si dupa aia coloana in coloana name ar trebui sa ai codu ce l-ai gresit, scuze daca nu am fost foarte explicit dar daca ai mai umblat prin phpMyAdmin sti despre ce vorbesc, daca nu maine(adica astazi dar mai tarziu :)) ) revin cu un tutorial cu tot cu poze.

Am rezolvat, îţi mulţumescc !

daina mucles daina deles

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.