Jump to content

WuGG.Ro - Comunitate gaming cauta colaboratori/fondatori

Recommended Posts

Posted

Salutare,ma numesc Liptak Razvan,detin o comunitate gaming, https://wugg.ro/
In ce consta comunitatea:

Gazduire SA:MP
Server SA:MP RPG
Dns Hosting
Blog
Forum

Caut un fondator pentru comunitate care sa se ocupe de forum,servere sau blog,la ce se pricepe cel mai bine
Cei care doresc pot lua legatura cu mine la contact@wugg.ro sau aici!

P.S: Nu este o comunitate care sa dispara peste 2 luni,deja am ajuns la 2 luni fara sa se dea vreodata wipe la bazele noastre de date.

Posted

IP.S: Nu este o comunitate care sa dispara peste 2 luni,deja am ajuns la 2 luni fara sa se dea vreodata wipe la bazele noastre de date.

App. Pana se gaseste unul sa va ....puna bine :D

Nimic original Comunitate facuta dupe google Parerea mea.

vZGWcSr.png

Succes Oricum.

Posted

Prietene,panel-ul e in constructie,e ceva normal,toate comunitatiile mari sunt facute dupa asa zis-ul "google"
Chiar si tu ai acel panel ;) 
Spunemi mie ce comunitate gaming are certificat de inregistrare SSL si design minimalist si optimizari aduse fiecarui script pus pe comunitate?
Ok,panel-ul este in lucru,mai mult m-am bazat pe blog si forum.

Probabil zilele astea voi lucra la un panel original,am la baza toate cunostiintele necesare,dar ca lipsa de idei intarzie.

Posted

Salutare,ma numesc Liptak Razvan,detin o comunitate gaming, https://wugg.ro/
In ce consta comunitatea:

Gazduire SA:MP
Server SA:MP RPG
Dns Hosting
Blog
Forum

Caut un fondator pentru comunitate care sa se ocupe de forum,servere sau blog,la ce se pricepe cel mai bine
Cei care doresc pot lua legatura cu mine la contact@wugg.ro sau aici!

P.S: Nu este o comunitate care sa dispara peste 2 luni,deja am ajuns la 2 luni fara sa se dea vreodata wipe la bazele noastre de date.

Această pagină web nu este disponibilă

Posted

Gandestete ca nu am cum sa ma ocup de toate,am 3 servere dedicate de intretinut,plus alte website-uri+servere gaming+blog-ul+forum-ul.

Tu crezi ca ai putea sa la cuprinzi pe toate?
Cred ca suntem prima comunitate gaming din cate am vazut eu personal care are certificat ssl,ofera servere gratuite,vds-uri gratuite,etc.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.