Jump to content

Pagina Alba Cand Accesez Profilul Unui User

Recommended Posts

Posted

Pagina Alba Cand Accesez Profilul Unui Membru
Pe tema setata defoult
Nu vreau sa schimb tema sau sa pun alta ca am lucrat prea mult la ea dar a aparut acceasta eroare si nu stiu de ce?
Ultima data am umblat la Board Index

Poate ma puteati ajuta dumneavoastra?
am cautat fel si fel de reaspunsuri si nu am gasit nimic :(

Posted (edited)

Sa rezolvat problema,

trebuie sa fim atenti ce instalam anterior si daca trecem la un alt hooks si cel anterior nu functioneaza atunci pot aparea fel si fel de erori care nu ne dam seama de ele pe moment, ca nu incercam in accel moment ce putem sa mai facem sau ce nu mai putem face pe forum si dezinstalam anumite hook-uri sau pluginuri fara a dezinstala complect accele hook-uri, rezolvarea este ca sa tineti minte bine ce ati facut ultima data cand va functionat forumul fara a avea probleme si sa tineti minte ce ati instalat in ultima perioada, daca aveti hooks-uri care necesita ftp si acolo integrati anumite fisiere si ati dezinstalat anumite functi dar ele in ftp exista pot aparea chiar si alt fel de erori, daca aveti o problema asemanatoare atunci dezinstalati complect si verificati de 3 ori daca ati dezinstalat complect ultimile hooks-uri si ati scos si din ftp totul si asa forumul va va functiona cum va functionat anterior.

Eu asa am facut am stat mam gandit si am luat la rand tot ce era in Hooks si IPS Apps etc.. si am observat ca mai existau anumite Hooks-uri care defapt le dezinstalasem cu ceva vreme inainte dar ele defapt nu erau dezinstalate complect si mai erau cateva functi dintr-un Hooks care lam dezinstalat cu ceva vreme inainte,

Fiti atenti daca doriti sa dezinstalati ceva verificati daca accea functie ati dezinstalato complect ca ea se multiplica cu mai multe fucti si totea functine din accel hooks trebuie dezinstalate pentru a nu va aprea fel si fel de erori pe forum cum este si acceasta.

Asta este rezolvarea si daca nu va apar posturile din topicuri.

Puteti da    T/C    Rezolvat

Edited by Dog

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.