Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Frumos.. n-am ce spune. Dar de ce le postezi pe internet, respectiv Pctroubleshooting?

Pai am vazuto copiata jumate pe un website. cea ce nu imi prea place cand vad copiate asa consider ca e mai bine sa le postez eu cu mana mea sa nu se mai chinuie.

Cuvantul RulePlay SKIN  are un impact foarte mare cu google - respectiv pctro

Cea ce inseamna.

Cand scrii Gaming Skin IPB = wesbite Pctro= Topic RulePlay = Curiosul intra sa vada ce e anume acel RulePlay.com = 1 Vizita pe website RulePlay.com

Ceva de genul se impart vizitatori jumate la Pctro , Curiozitate pe ruleplay.com

Statistica:  xxnZCiL.png

Zic si eu plm...App +1 Daca tot va fost de folos skin-ul ma va ajuta foarte mult la urmatoarele Skin-uri postate :drinks:

Edited by Pokie™
  • Upvote 1
Posted

Skin-ul e deflection tot. Nici tu nici restul nu ati auzit de fontul Awesome si introducerea lui in Skin,si vii si imi spui mie prostii.

Degeaba esti veteran. Sunt la moment peste 6 Communitatii cu acest skin.

Scz Dar nu m-am putut abtine nu oblig pe nimeni sa imi dea +1 sau vorbe frumoase la adresa acestui Topic.

Posted

Tema imi place :) Imi place in special si ideea banner-ului animat.
Insa mi se pare aiurea ca la toate topicurile unde se cere tema tu intervii si zici iti dau eu skin-u meu contra cost..

Posted (edited)

Tema imi place :) Imi place in special si ideea banner-ului animat.
Insa mi se pare aiurea ca la toate topicurile unde se cere tema tu intervii si zici iti dau eu skin-u meu contra cost..

Ai dreptate

Edited by Pokie™
Posted

eu nu pot descărca deloc de pe appbox... dau download și nu se descarcă deloc, de ce?

îmi place tema, și eu am văzut-o pe multe comunități, trebuia să-i lași să se chinuie...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.