Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astept :D

Ce aștepți? =))

Detaliază și tu: Forum deschis pe data de xx/xx , deținem x servere, tema este făcute de.. sau este copiată de pe..

Deci, indexul e destul de ok, doar că muzica aia de fundal.. nu prea.

Banner frumos, footer la fel de frumos, radio-ul este bine configurat deoarece nu este pe auto-play, și.. aceeași problemă: Categorii / forumuri VARZĂ.

Acum am observat.. licențiat? Nu cred =)) Defapt, se poate. Se poate să fie licențiat de invision-virus ( e ușor să schimbi acolo numele, să pui ce nume vrei tu la licensed to ). Dacă chiar e licențiat de ips, degeaba, sunt 3 on.

Succes cu forumul

Posted

temă ok.

index ok.

pentru ce îţi iei licenţă ? puteai sta pe nulled până ai măcar 250 membrii, şi după treci pe licenţă.

Posted

Deci

Forum-ul a fost deschis pe 23 August parca ... , tema este facuta de catre play-arena .. detinem 2 servere .. 1 CS public de 20 slot-uri pe care ziua sunt aproximativ 8-14 jucatori , aveam si admini activi pe el ... si celalanta server este un TS de 100 slot-uri ..

Comunitatea este licentiata ... http://postimg.org/image/vms6h5f8j/

Dacă nu avea un astfel de nume, vedeam și eu pe forum.

Posted

sincer să fiu , ai stricat o temă superbă.

sunt de aceeaşi părere, în +, un website cu un copil în frunte... nu prea dă bine.

Posted

Și hqgaming are un copil în frunte care e și copac. Așa că, shh

Măcar ei au licență ipb..

măcar hqgaming nu are un logo ca ceapa. adică pardon, livegame.

Posted

măcar hqgaming nu are un logo ca ceapa. adică pardon, livegame.

Cn a spus că e dechisă? Cn ți-a cerut părerea? Și în plus amam făcut altul dar trebuie să uploadez în fișierele livegame pt a nu se putea salva.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.