Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 10/6/2015 at 1:54 PM, aLx xCsWeb said:

Astept :D

Ce aștepți? =))

Detaliază și tu: Forum deschis pe data de xx/xx , deținem x servere, tema este făcute de.. sau este copiată de pe..

Deci, indexul e destul de ok, doar că muzica aia de fundal.. nu prea.

Banner frumos, footer la fel de frumos, radio-ul este bine configurat deoarece nu este pe auto-play, și.. aceeași problemă: Categorii / forumuri VARZĂ.

Acum am observat.. licențiat? Nu cred =)) Defapt, se poate. Se poate să fie licențiat de invision-virus ( e ușor să schimbi acolo numele, să pui ce nume vrei tu la licensed to ). Dacă chiar e licențiat de ips, degeaba, sunt 3 on.

Succes cu forumul

Posted

temă ok.

index ok.

pentru ce îţi iei licenţă ? puteai sta pe nulled până ai măcar 250 membrii, şi după treci pe licenţă.

Posted
  On 10/6/2015 at 3:30 PM, aLx xCsWeb said:

Deci

Forum-ul a fost deschis pe 23 August parca ... , tema este facuta de catre play-arena .. detinem 2 servere .. 1 CS public de 20 slot-uri pe care ziua sunt aproximativ 8-14 jucatori , aveam si admini activi pe el ... si celalanta server este un TS de 100 slot-uri ..

Comunitatea este licentiata ... http://postimg.org/image/vms6h5f8j/

Dacă nu avea un astfel de nume, vedeam și eu pe forum.

Posted
  On 10/21/2015 at 2:14 PM, Furious said:

sincer să fiu , ai stricat o temă superbă.

sunt de aceeaşi părere, în +, un website cu un copil în frunte... nu prea dă bine.

Posted
  On 10/21/2015 at 5:00 PM, Lucian50 said:

Și hqgaming are un copil în frunte care e și copac. Așa că, shh

Măcar ei au licență ipb..

măcar hqgaming nu are un logo ca ceapa. adică pardon, livegame.

Posted
  On 10/21/2015 at 5:41 PM, Lolo. said:

măcar hqgaming nu are un logo ca ceapa. adică pardon, livegame.

Cn a spus că e dechisă? Cn ți-a cerut părerea? Și în plus amam făcut altul dar trebuie să uploadez în fișierele livegame pt a nu se putea salva.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.