Constantin Toma Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Salut PCT. Am si eu o problema nu pot instala hook-uri. imi da eroarea aceasta:[#1110] There was no XML file uploaded. Please try again. Cum pot repara? Si atributele folderului uploads si la hook am 777
+Lolo. Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 s-a mai discutat pe tema asta. http://pctroubleshooting.ro/topic/20871-problema-hook-ipb-no-xml-file-uploaded/ 1
Constantin Toma Posted October 27, 2015 Author Report Posted October 27, 2015 Nu gasesc raspunsul in acest topic! Deci nu mi s-a raspuns la acest topic.
+Johnny. A. Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Nu te uita doar la permisiunile folderului, uita-te daca si in interiorul lui e setat 777.Iti dau un exemplu. Tu degeaba ai setate permisiunile pe 777 la folderul public cand tu lucrezi in style_images. ( folderul style_images se afla in interiorul folderului public).Daca n-ai inteles, ar fi o idee sa ne faci o poza la FTP cand e deschis pe foldere si eventual cand intrii in folderul respectiv.Deasemenea du-te aici ACP > Diagnostics > Support > Permissions Checker si verifica daca toate sunt cu verde.
Constantin Toma Posted October 28, 2015 Author Report Posted October 28, 2015 Sunt cu verde si tot nu merge.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now