Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut Prieteni,inainte sa trec la review-ul propriu zis as vrea sa spun cateva cuvinte.Eu sunt un membru vechi al acestui forum,nu am fost foarte activ si acum ca m-am hotarat sa postez si eu cate ceva pe aici,am spus sa incerc sa ii ajut pe cei care vor sa isi achizitoneze un telefon. Sper sa va ajute

Am cumparat acest telefon de la un magazin din china,a costat 110$ dar a ajuns pe la 140$ cu taxe vamale,este un telefon destul de bun,

Unboxing:

gizlogic-umi-fair-2caja-1024x834.jpg?res

Unboxingul a fost destul de simplu,telefonul venind intr-o cutie mica,in care se afla telefonul + Incarcator. Am facut si un videoclip pe care il puteti urmari mai jos.

Continutul cutiei:

• Telefon UMI Fair
  • Baterie de 2000 mAh
  • Cablu USB pentru incarcare la PC etc
  • Manual de utilizare
  • Adaptor pentru priza

gizlogic-umi-fair-4contenido-1024x344.jp

Descrierea telefonului:

Acesta vine cu un Ecran de 5" Rezolutie HD de 1280 × 720 pixels,in spate cu 2 LED-uri pentru a oferi o experienta mai buna pozelor in night mode,si un scanner de amprenta chiar sub camera,acesta este foarte bine asezat pentru ca este foarte usor sa ducem degetul acolo.

gizlogic-umi-fair-5delantera-1024x919.jp

O chestie foarte interesanta,acele butoane de Home,Back etc. nu mai sunt niste senzori fizici, ei sunt asezati direct pe display-ul telefonului.

gizlogic-umi-fair-6botones-1024x374.jpg?

Acesta are un slot pentru card si 2 sloturi pentru cartela.

gizlogic-umi-fair-7atr%C3%A1s-1024x505.j

Utilitatile pe care le are telefonul

• Corectarea culorilor
  • Scaner de amprenta
  • Smart Wake
  • Hotknot (2 telefoane pot face schimb de informatii prin atingerea ecranurilor)
  • Miravision (Aceste este un feature care tine tot de culori)

Review video:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.