+wapmaster13 Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Salut prieteni,astazi m-am gandit sa va prezint un nou telefon ZTE Blade S6 si o reducere de 30$ pe care am gasit-o pe un magazin.Acesta costa normal undeva in jurul sumei de 180$ dar pentru o scurta periodata de timp puteti folosi acest cod pentru reducere :GBZTES6Specificatii :HighlightsSmooth & slim surface, rounded corners and curved edges, Blade S6 has an ultra-smooth feeling.ZTE smart sense, S6 come with a bunch of fun and unique motion controlsV shape, Shake it to open the LED light, Easy-to-access MIRROR app, Air track, etc.13MP Sony Exmor IMX214 CMOS sensor, f/2.0 aperture; 5.0MP front camera.ZTE AliveShare, no network or Wifi requirenment, high-speed data transfers between phones.2.4GHz & 5GHz dual band Wifi, you will always have access to fast internet.Get Personal, MiFavor 3.0 with many different themes, backgroud colors, wallpapers and icons.Powerful 64-bit Qualcomm Snapdragon Octa Core CPUAdreno 405 GPU for spectacular visual performance5.0inch 720p HD IPS display for razor sharp imagesAndroid 5.0.1 Lollipop with MiFavor 3.0 UI for a stunning user experience2GB DDR3 RAM and 16GB RAM (expandable)Stay connected: Dual SIM, 4G, WiFi, Bluetooth v4.0 and fully unlocked for worldwide useDual SIM Card Dual Standby, two Nano SIM cardSi ca o observatie,telefonul are Android, MiFavor 3.0 este doar un launcher. Daca este vreo problema cu linkul,o sa il sterg si il dau doar persoanelor interesate.http://www.geekbuying.com/item/ZTE-Blade-S6-5-0--IPS-HD-Android-5-0-4G-Phone-Qualcomm-Octa-Core-1-5Ghz-2GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-Camera-Dual-SIM--Silver-341742.html 1
+Swepy Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Frumos review, am un model asemanator si acela ZTE BLADE L2 Black. 2
+wapmaster13 Posted November 7, 2015 Author Report Posted November 7, 2015 Frumos review, am un model asemanator si acela ZTE BLADE L2 Black.Si ce parere ai despre telefon? Ai avut vreo problema cu el?
+Swepy Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 Si ce parere ai despre telefon? Ai avut vreo problema cu el?Nu, chiar deloc! Merge superb , si e si frumos sunt multumit de el. 2
+wapmaster13 Posted November 9, 2015 Author Report Posted November 9, 2015 Nu, chiar deloc! Merge superb , si e si frumos sunt multumit de el.Si eu de ceva timp am devenit fanul acestor telefoane Aud in toate partile ca sunt niste chinezarii,dar eu le-am testat si nu am avut nici o problema Dar astia sunt haterii,ce sa le faci
+GodsOtherHand Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 QA se face oribil pe chinezarii :)). Da, la o folosire obisnuita sunt ok. Dar te trezesti cu tot felu de probleme ciudate uneori. De exemplu eu am o tableta la care daca conectez un mouse, are un lag urias cursoru. Cam de juma de secunda intre momentu cand misc, si cand se misca pe ecran. Desi tableta are specificatii ok (quad-core, 1gb ram). Cei drept, tinand cont de diferenta de pret, nu e chiar asa deranjanta problema. 1 love is a verb Love is a doing word
+Swepy Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 QA se face oribil pe chinezarii :)). Da, la o folosire obisnuita sunt ok. Dar te trezesti cu tot felu de probleme ciudate uneori. De exemplu eu am o tableta la care daca conectez un mouse, are un lag urias cursoru. Cam de juma de secunda intre momentu cand misc, si cand se misca pe ecran. Desi tableta are specificatii ok (quad-core, 1gb ram). Cei drept, tinand cont de diferenta de pret, nu e chiar asa deranjanta problema.Eu am telefonul de ceva timp, si am incercat multe pe acest dispozitiv, nu are nimic, nu ii se intampla nimic. 1
+wapmaster13 Posted March 25, 2016 Author Report Posted March 25, 2016 Vreau sa va anunt ca pana in momentul de fata(adica pana acum 3-4 zile),nu puteam folosi 4G pe acest telefon. Acum nu stiu ce s-a intamplat,dar totul functioneaza perfect
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now