Antonie Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 Salut, as vrea si eu un logo in genul celui pe care il au pistolarii.com, pentru forumul meu: MATCA.BIZ. Am reinstalat ipb-ul si vreau sa fac ceva frumos!Multumesc
+Lolo. Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 citez de aici :Cererea trebuie detaliata. Nu avem de unde sa stim ce vreti voi din 3 cuvinte. Specificati, culori, text, format, dimensiuni, banner, logo, semnatura, avatar..etc.Nu se accepta cereri in care se copiaza materiale de pe alte site-uri. Cererea trebuie sa fie adaptata la nevoile celui care deschide topicul, fara a copia alte lucrari de pe alte site-uri.
Antonie Posted November 12, 2015 Author Report Posted November 12, 2015 Lolo ce tot te bagi tu?...esti GFX?? Stai limpede te rog!...si eu pot face post-hunt ok? 2
+strong Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 Lolo ce tot te bagi tu?...esti GFX?? Stai limpede te rog!...si eu pot face post-hunt ok? Doamneeee. Copile nu intelegi ca el doar iti atrage atentia! — steam
Antonie Posted November 12, 2015 Author Report Posted November 12, 2015 Ok inteleg nu o sa se mai intample vreau un desingner sa-mi faca un logo aproximativ la fel va rog frumos ca acesta:Va rog frumos!
Antonie Posted November 13, 2015 Author Report Posted November 13, 2015 Multumesc frumos HazZaRD La multi ani ! Am observat ca e ziua ta ! puteti da T/C
Recommended Posts