Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.

Vreau sa vad cateva modificari si nu stiu de unde. Cred ca sunt din ipb style css dar nu stiu exact ce sa modific.

Exemplu, vreau ca atunci cand pun mouse pe o categorie sa se aprinda, cum e la avatar, daca pun click pe avatar se aprinde pe margini cu o culoare aleasa de tine ( INCERCUIT CU VERDE ) Si mai vreau ca acolo unde scrie REPLIES - TOPICS sa arate, exemplu o bara rosie in loc de acele liniute ( INCERCUIT CU ALBASTRU ). Idei?

Poza: http://s23.postimg.org/6e920lyq3/image.png

Posted (edited)

Creezi clasa hover pentru linia de categorie .. 

.column_view{ 
 dacă nu mă înșel parcă așa era linia aceea , și îi adaugi un efect hover cum dorești tu ..

iar pentru acele "Liniuțe" vezi in ipb_styless.css ,

.c_col_stats{ 
 modifici de acolo cu un border-right; respectiv border-left; oferindu-le ce efect sau statură dorești , poți folosi în loc de: "solid" , dashed, dotted, groove, sau ce stil de bordură dorești, ai aici tot ce ai nevoie, un search și e OKAY , baftă!
Edited by Amon
  • Upvote 1
Posted

Care efecte? Ale borduri? Adică în loc de:

border-right: 1px solid #141414; 

să schimbi cu:

border-right: 1px dashed #141414;

Astea ca exemplu'! Caută pe net, css3 partea cu bordurile și ai acolo exemplificat tot ce vrei pe îndelete..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.