Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Astazi am incercat sa instalez hook-ul FriendsOnline pe IPB 3.4.6. Am intrat pe Filezilla si am pus acele fisiere in locurile in care trebuiau puse. Apoi am incercat sa intru pe forum pentru a instala  hook-ul. Mi-a dat eroarea pe care o puteti vedea in poza. Chiar si cand am incercat sa dau refresh la pagina ACP, am primit aceasi eroare. Am incercat sa-mi dau seama ce insemna acea eroare si am ajuns la concluzia ca imi lipseste folderul ips_kernel, chiar daca, inainte sa pun acele fisiere, folderul era acolo si nu imi aduc aminte sa-l fi sters. Nici unul din fisierele de la FriendsOnline nu era in folderul ips_kernel. Cum as putea sa restaurez forum-ul cum era cu o zi inainte? Cum as putea face rost de acelasi folder, pe nume ips_kernel?

eroare.PNG

Edited by JunkyFried

Posted

Scuzați x2 post dar nu merge edit-ul că-l foloseam.. Ștergi fișierele din FTP ce țin doar de acel hook FriendsOnline, nu toate ... :D

Dude, si eu ce naibi am zis acolo?

Te duci in FTP -> HOOKS  si stergi de acolo hookul iar apoi te duci in admin, aplication addons, other si stergi friends online.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.