Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am vazut pe un forum un mesaj de intampinare, imi puteti spune si mie care este hook-ul, sau cum pot sa pun si eu un anunt ca acela ?

Probabil ca s-a mai postat, dar nu am gasit.. ma scuzati.

sad.png

Posted (edited)

VN Sticky Message dacă nu mă înșel .. E pe webflake la hook-uri , sau dai un search pe mama Google , odata instalat își face treaba , totodata alegi mesaju ' dorit care vrei sa apară ( tu setezi / scrii mesaju' ) + grupurile cărora să le apară acel mesaj .. Baftă!

Edited by Amon
Posted

si eu am vrut sa intreb de asta dar am uitat :) dar cred ca e undeva in footer cu un cod sa steie in dreapta gen <left> si <down> acum astept sa se raspunda l-as vrea si eu dar 100% nu e hook

Posted (edited)

si eu am vrut sa intreb de asta dar am uitat :) dar cred ca e undeva in footer cu un cod sa steie in dreapta gen <left> si <down> acum astept sa se raspunda l-as vrea si eu dar 100% nu e hook

Hook este te asigur , si eu il folosesc + am uitat poti schimba stilu' casetei, culoarea , forma din CSS-ul acelui , hook-ul dupa ce e instalat apare la: Look & Feel > Tema folosită de tine  BoardIndex > VN Sticky Message

acolo poti edita CSS-ul si aspectul cum doresti tu!

Edited by Amon

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.