Jump to content

Cum Modific aceasta parte din footer a hook-ului IP:Nexus

Recommended Posts

Posted

Salut PCT As vrea sa va pun o intrebare daca siti , unde gasesc Contact Us din footer acest Contact Us Apartine hook-ului IP:Nexus , am cautat in fisierele Nexus din tema dar nu am gasit nimic , va rog care siti si ati modificat sa imi ziceti pentru ca vreau sa-i pun un icon , si e singuru care nare mie imi este urat toate cu Icon in fata numa ala fara!

POZA:

oZbcYBo.png?1

Posted

Nu este in nici una din astea oameni buni , este intr-un fisier html care apartine Hook-ului IP:Nexus , nu are treaba cu indexurile forumului , acea parte apare automat cand se instaleaza IP:Nexus si eu vreau sa stiu fisierul unde modific , care la-ti mai modificat la IP:Nexus

Posted

Nu este in nici una din astea oameni buni , este intr-un fisier html care apartine Hook-ului IP:Nexus , nu are treaba cu indexurile forumului , acea parte apare automat cand se instaleaza IP:Nexus si eu vreau sa stiu fisierul unde modific , care la-ti mai modificat la IP:Nexus

Si ce vrei sa modifici la el?, detaliaza.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.