+wapmaster13 Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Salut prietenii,saptamana aceasta doar ce mi-a ajuns noul telefon ZTE si dupa cateva teste,am facut un review video si m-am gandit sa fac si unul aici Acesta a costa 170 de euro si l-am comandat de aici http://www.geekbuying.com/item/-Spain-Stock-ZTE-Blade-S6-5-0--IPS-HD-Android-5-0-4G-Phone-Qualcomm-Octa-Core-1-5Ghz-2GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-Camera-Dual-SIM--Silver-342089.html Produsul mi-a ajuns in 4 zile lucratoare.HighlightsSmooth & slim surface, rounded corners and curved edges, Blade S6 has an ultra-smooth feeling.ZTE smart sense, S6 come with a bunch of fun and unique motion controlsV shape, Shake it to open the LED light, Easy-to-access MIRROR app, Air track, etc.13MP Sony Exmor IMX214 CMOS sensor, f/2.0 aperture; 5.0MP front camera.ZTE AliveShare, no network or Wifi requirenment, high-speed data transfers between phones.2.4GHz & 5GHz dual band Wifi, you will always have access to fast internet.Get Personal, MiFavor 3.0 with many different themes, backgroud colors, wallpapers and icons.Powerful 64-bit Qualcomm Snapdragon Octa Core CPUAdreno 405 GPU for spectacular visual performance5.0inch 720p HD IPS display for razor sharp imagesAndroid 5.0.1 Lollipop with MiFavor 3.0 UI for a stunning user experience2GB DDR3 RAM and 16GB RAM (expandable)Stay connected: Dual SIM, 4G, WiFi, Bluetooth v4.0 and fully unlocked for worldwide useDual SIM Card Dual Standby, two Nano SIM card2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: UMTS: 850/900/2100MHz 4G: LTE: 1800/2600/900/800MHzDe cand l-am luat cred ca am fost intrebat de N ori,daca mi-am cumparat Iphone 6,pentru ca aceste doua telefoane seamana intre ele Acesta are in spate o camera de 13 MP,capabila la filmeze la o rezolutie 4KSi acum o parere personala,este un telefon care isi merita toti banii.Pentru suma de 170euro primesti un telefon din clasa mid range,as putea spune unul premium din aceasta categorie.Singurul lucru care m-a deranjat,este rezolutia HD de 720 x 1280 pixels,cred ca se putea mai bine.Daca doriti,puteti viziona si review video facut de mine : https://www.youtube.com/watch?v=UHnNeksDgOgSunt inca incepator in acest domeniu,asa ca orice sfat este bine venit Multumesc
+VladOcs Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 carcasa arata foarte chinezeasca cel putin ala silver.Seamana cu plasticul ala din care erau facute toate jucariile ieftine cand eram mic.Sclipiciul ala...
+wapmaster13 Posted December 9, 2015 Author Report Posted December 9, 2015 carcasa arata foarte chinezeasca cel putin ala silver.Seamana cu plasticul ala din care erau facute toate jucariile ieftine cand eram mic.Sclipiciul ala...Si totusi este din aluminiu
+VladOcs Posted December 10, 2015 Report Posted December 10, 2015 Si totusi este din aluminiu Eee, felicitari lor.Trebuie mult talent ca ceva scump sa arate ieftin.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now