Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut PCT , am si eu o problema la un forum ipb. Nu imi apar notificarile. ( Cand cineva iti da un mesaj privat nu apare acolo ca ai un mesaj, cand cineva iti da like la un post nu apare sus acolo ca ai o notificare.)

Asa raman iconitele acolo chiar daca ai un mesaj privat sau o notificare .

fLpiWPf.png

Edited by ASU

Posted

Profile Member > Edit Profile > Notification Options > si bifezi acele casute, depinde de ce doresti, ai asa: ( ai acolo primu` camp > Notification List ( notificarile de pe forum , daca bifezi toate casutele iti vor aparea advertimentele, mesajele, reply la un post de al tau, etc .. , si mai ai Email ( optiune care face ca notificarile de pe forum, sa fie activate pe email, sau mai pe inteles, iti vor fi trimise pe email; ) ) Succes! sper ca la asta faceai referire!

Posted

Profile Member > Edit Profile > Notification Options > si bifezi acele casute, depinde de ce doresti, ai asa: ( ai acolo primu` camp > Notification List ( notificarile de pe forum , daca bifezi toate casutele iti vor aparea advertimentele, mesajele, reply la un post de al tau, etc .. , si mai ai Email ( optiune care face ca notificarile de pe forum, sa fie activate pe email, sau mai pe inteles, iti vor fi trimise pe email; ) ) Succes! sper ca la asta faceai referire!

Multumesc, dar stiam asta, cred ca la mine este o problema de la tema :-?

Mai astept alte raspunsuri.

Posted

ai incercat sa vezi daca sunt imaginile pentru notify on poate nu sunt si le lasa tot pe alea.

Mai exact cum pot vedea daca sunt imaginile on :-? . Am verificat in FTP am iconitele si la profile member am notifications, nu stiu de la ce sa fie mai astept si alte raspunsuri .

Posted

Foarte posibil e de la tine, browser etc, pe google chrome nu imi aparea notificarile dar pe mozila sau alte browsere aparea.

Am incercat si asta dar tot la fel.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.