Vasile Zavtoni Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Salut pct va rog ajutatima...Deci vreau ca din footerul prezentat in poza 1 sa fac exact ca in poza 2.1.sa fac maintitlurile la fel2. sa scot casuta care inconjoara toate aleapoza1:poza2:
+Kenzzo Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Nu te supăra, dar care maintitle? Honestly eu unu chiar nu-l remarc în pozele tale, și despre care căsuță vorbești? Ai 2 variante dacă am înțeles eu.. Ai prima linie.statistics { și .statistics_head { + .footer_utilities {astea-s liniile ce ai să le modifici ... ( dacă am înțeles eu bine mesaju' tău )
Vasile Zavtoni Posted December 14, 2015 Author Report Posted December 14, 2015 Nu te supăra, dar care maintitle? Honestly eu unu chiar nu-l remarc în pozele tale, și despre care căsuță vorbești? Ai 2 variante dacă am înțeles eu.. Ai prima linie.statistics { și .statistics_head { + .footer_utilities {astea-s liniile ce ai să le modifici ... ( dacă am înțeles eu bine mesaju' tău )da si vezi maintite alea care scrie Legenda etc
+Kenzzo Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Este diferență .. Da codurile de mai sus ca să editezi, mai exact: .statistics { modifici background, culoare , bordură tot ce vrei.. Dacă nu reusești lași reply!
Vasile Zavtoni Posted December 15, 2015 Author Report Posted December 15, 2015 (edited) mia reusit dar mai am o intrebare cu soct box-ul ala si backgroundul dintre ele(linile alea care is cu rosu). Edited December 15, 2015 by Vasile Zavtoni
+Kenzzo Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Vezi tot pe la: .statistics_head { vezi că poate ai border: 1px solid #culoarea ta; ... Dacă are border pune-l pe none, să arate așa: border: none; save! Și pentru acel box de la legendă , ai instalat Group Name Indicator? Sau ai introdus legenda din globalTemplate al temei tale ?! :-?
Vasile Zavtoni Posted December 15, 2015 Author Report Posted December 15, 2015 Cu linile am rezolvat dar cum fac ca barele alea sa fie egale in latime.
+Kenzzo Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Vezi că trebuie să ai "width" sau ceva de genu' ... Unde modifici după cum dorești!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now