Jump to content

Recommended Posts

Posted

HQGaming (High Quality Gaming) este o comunitate română, înfiinţată cu scopul de a se afirma în lumea gaminului.

Domeniul a fost achiziţionat undeva prin septembrie-octombrie. Am încercat să fac ceva, dar nu mi-a ieşit. După un timp am închis forumul,

m-am apucat de un design nou, categorii noi, grupuri noi, aplicaţii&hook-uri noi. tot nou, am şters celelalte skin-uri.

Am încercat să modific tema AreaZone, dar nu mi-a ieşit. Am luat aimers green, m-am folosit de tutorialul lui courage, făcând f_icons, 

Am modificat maintitle, am adăugat background la categorii, am adăugat profil în sidebar, totuşi, a fost ceva de muncă.

După câteva eşuări, cred că am dat de succes, începând ceva nou, ce, îmi doresc să ajungă ceva de viitor.

Link:

hqgaming.ro

*Notă: cer să nu se închidă acest topic, indiferent de situaţia forumului (în prezent avem aproximativ 200 de mesaje pe forum). 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.