Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Astazi mi-a ajuns Battlefield hardline, am incercat sa-l instalez dar nu aveam destul spatiu pe Xbox 360, memoria interna. Am doar 3 gb disponibili. Marimea jocului e de 3.4, si nu vreau sa-mi schimb HDD-ul. Cum as putea sa-l instalez pe usb?

Am găsit câteva tutoriale pe youtube, dar unele sunt în spaniolă, iar unele nu mai au link-uri de download bune.

Edited by Lucian50

Posted

Ca idee... nu mai bine schimbai HDD-ul? Poti face backup la toate datele/salvarile care le ai si cand instalezi noul hard, le poti pune pe el la fel ca pe cel vechi. Ma gandesc ca are o astfel de optiune in setarile consolei.

Posted

Ca idee... nu mai bine schimbai HDD-ul? Poti face backup la toate datele/salvarile care le ai si cand instalezi noul hard, le poti pune pe el la fel ca pe cel vechi. Ma gandesc ca are o astfel de optiune in setarile consolei.

Păi și nu pierdeam garanția?

Posted

Nu, te lasa sa schimbi HDD-ul, asa cum e si pe laptop, sau pe Playstation de exemplu. E foarte accesibil si usor, doar trebuie sa-i scoti capacul din partea de jos, ca si cum l-ai tine in picioare.

Si, apropo, daca ai doar 4 GB memoria totala, e memorie flash, nu e un hard disk, deci la tine ar trebui sa fie gol.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.