+AnDrEy. Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 As dori sa stiu de unde se modifica aceste imagini (http://imgur.com/w8pcMF8) si in locul lor sa adaug font awesome AnDrEy.
+Gorkem Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 ACP > Look & Feel > Skin Set (tema ta) > ipb_styles.css Folosești funcția search CTRL + F și cauțiul.post_controls a {Și adaugi font-family: awesome;Pentru font awesome Sper că ți-am fost de folos!
+AnDrEy. Posted January 5, 2016 Author Report Posted January 5, 2016 Nu prea ma ajutat . Up ! AnDrEy.
+d@niel Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 (edited) ACP>> Look&feel>> tema ta >> tabul CSS>> ipb_styles.css>> Cauti ul.post_controls a:hover { color: #3d70a3;}la acest cod mai adaugi background:green; si codul o sa arate asa.ul.post_controls a:hover { color: #3d70a3;background:red; }Daca adaugi asa, o sa apara acea culoare doar cand pui click pe Edit ,report etc.Pentru a aparea o culoare si fara a pune click pe Report etc, cauta tot in ipb_styles.cssul.post_controls a { height: 22px; line-height: 22px; padding: 0 12px; color: #1d3652; text-decoration: none; margin-left: 4px; display: block; } La acest cod adaugi tot asa un background: blue; sau ce culoare vrei tu si o sa arate asa. ul.post_controls a { height: 22px; line-height: 22px; padding: 0 12px; color: #1d3652; text-decoration: none; margin-left: 4px; display: block; background:blue; }Bafta, daca nu iti merge lasa mesaj. Edited January 5, 2016 by d@niel
+AnDrEy. Posted January 5, 2016 Author Report Posted January 5, 2016 Eu nu vroiam sa le fac ca in imagine , asa le am eu , eu vreau sa le fac cu font awesome AnDrEy.
+d@niel Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 (edited) Citeste pe acolo si invata. Font AwesomeTutorial de courage. e bun si ceva din acest tutorial. Edited January 5, 2016 by d@niel
Ștefan A. Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 7 hours ago, d@niel said: ACP>> Look&feel>> tema ta >> tabul CSS>> ipb_styles.css>> Cauti ul.post_controls a:hover { color: #3d70a3;} la acest cod mai adaugi background:green; si codul o sa arate asa. ul.post_controls a:hover { color: #3d70a3;background:red; } Daca adaugi asa, o sa apara acea culoare doar cand pui click pe Edit ,report etc. Pentru a aparea o culoare si fara a pune click pe Report etc, cauta tot in ipb_styles.css ul.post_controls a { height: 22px; line-height: 22px; padding: 0 12px; color: #1d3652; text-decoration: none; margin-left: 4px; display: block; } La acest cod adaugi tot asa un background: blue; sau ce culoare vrei tu si o sa arate asa. ul.post_controls a { height: 22px; line-height: 22px; padding: 0 12px; color: #1d3652; text-decoration: none; margin-left: 4px; display: block; background:blue; } Bafta, daca nu iti merge lasa mesaj. Eşti şmecher tu, zici că bagi background green şi în cod apare red Şi el vrea doar locaţia unde poate edita acele imagini cu fontawesome . Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now