SnOpY Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 salut de cateva zine mi-sa spus ca am un virus pe comunitate si uni membri nu pot acesa forumul cum pot scapa si eu de aceasta problema am vorbit cu cei de la hosting si au spus ca server este curat nu am nimic dar insa mi-au spus ca server este bagat intro lista cu suspiciuni la gogle cum pot rezolva si eu aceasta problema !! www.procstrike.ro/
SnOpY Posted January 21, 2016 Author Report Posted January 21, 2016 (edited) Bv ai o ciunga respecta ce am cerut mai sus Edited January 21, 2016 by SnOpY
+BebeGFX Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Pentru inceput: Ai nevoie de un cont google webmaster. Dupa ce iti faci contul de webmaster iti va fi afisat pe pagina ceva cu : ADAUGATI O PROPIETATE! - apesi pe ea si adaugi forumul respectiv ( in acel moment vei primi niste informatii despre ce trebuie sa faci ). Dupa ce adaugi site-ul dai click pe el ( iti va aparea mare acolo ) si in stanga iti va aparea ceva cu Probleme de securiate. Apesi click pe ala si de acolo te descurci, vei primi un mesaj sau iti vor aparea acolo dupa scanare ce fisiere sunt infectate si trebuie sterse. Daca nu te descurci imi lasi un buzz pe mess sau pm aici. Verifica si ce fisiere ai urcat inainte in FTP ( doar asa se pot urca virusi pe site ) si stergele. APP: Dupa ce faci mai sus trebuie sa trimiti o rescanare a siteului.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now