Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 hours ago, ThE Adrian'S said:

Te duci in AdminCP/Forums /Add New Forum si pui acest cod la numele forumului 

<font color="green">Aplicatii staff</font> [<font color="red">ON</font>]</a>

Nu ai inteles,intradevar mi se pune acolo subforum,dar eu vreau sa fie ca in poza accea,ex ,,+ Aplicatii Staff [ON],, si cand apas pe ea sa ma duca pe pagina ca la Just2play pe forum acolo

13 hours ago, BebeGFX said:

NU asta vreau... daca te uiti in videoclipul acela poti observa ca ai acolo la ,,Amuzament,, de exemplu ai acolo mai jos ,,+Jocuriforumiste,, pe mine asta ma intereseaza cum se pune

Posted
1 hour ago, Denis. said:

Nu ai inteles,intradevar mi se pune acolo subforum,dar eu vreau sa fie ca in poza accea,ex ,,+ Aplicatii Staff [ON],, si cand apas pe ea sa ma duca pe pagina ca la Just2play pe forum acolo

NU asta vreau... daca te uiti in videoclipul acela poti observa ca ai acolo la ,,Amuzament,, de exemplu ai acolo mai jos ,,+Jocuriforumiste,, pe mine asta ma intereseaza cum se pune

Cand creezi o anumita categorie sa zicem Zona Administrativa iar tu vrei sa ii adaugi subforumurile : Regulament, Anunturi samd...., te duci la categoria respectiva, dai click pe ea si in partea dreapta iti vor aparea 3 elemente:

Un +

Un creion

O sageata in jos.

Tu va trebui sa apesi click pe acel + si de acolo te descurci ca e usor.

Posted
10 hours ago, BebeGFX said:

Cand creezi o anumita categorie sa zicem Zona Administrativa iar tu vrei sa ii adaugi subforumurile : Regulament, Anunturi samd...., te duci la categoria respectiva, dai click pe ea si in partea dreapta iti vor aparea 3 elemente:

Un +

Un creion

O sageata in jos.

Tu va trebui sa apesi click pe acel + si de acolo te descurci ca e usor.

Pai si apoi dupa ce le adaug o sa-mi apara mai jos de ele cu + Regulament de exemplu? ca eu am facut asa mai devreme si nu mi-a aparut cum vreau eu 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.