mrjeleu Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Mornin' guys ! Am incercat sa fac o modificare a temei ecila , insa nu stiu din ce cauza, pe rezolutii mai mici de 1280 x1024(pe pc) nu imi incap hook-urile. Pe laptop merge perfect... Nu am gasit ca s-a mai discutat problema. A gasit cineva vreo solutie ? Multumesc anticipat
+Kenzzo Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Cum adică nu-ți încap hook-urie?!.. Nu prea are logică ( fără supărare )!!!
mrjeleu Posted January 29, 2016 Author Report Posted January 29, 2016 hai sa-ti arat un exemplu concret http://imgur.com/a/eLGyC In poza cu hook-ul , tema pe care am incercat sa o editez este procstrike . Iar in poza fara hook este ecila modificata mult. Intrebarea mea este : de ce hook-urile nu apar pe pc-uri ? pentru tema ecila ... Daca intru de pe un laptop , totul arata perfect si apar si hook-urile. Sper ca m-am facut inteles
Ștefan A. Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Pentru că ai un monitor cât un dop de sticlă. E normal să fie așa deoarece tema nu e "responsive" . Implementează LGSL în descrierea categoriilor
mrjeleu Posted January 29, 2016 Author Report Posted January 29, 2016 Inteleg... Ce-i drept am monitorul din 2007 cred Deci nu-i nimic de facut... Mersi alex
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now