Jump to content

Recommended Posts

Posted

Suntem o comunitate la inceput de drum. Am ales sa nu umplem forumu cu tot felu de moduri si tema cu tot felu de chestii..Am ales sa il lasam mai simplu pentru o navigarea mai usoara. Tinand cont ca se deschid multe comunitati pe aceeasi tema..Cs, Minecraft, Metin, Samp..am ales sa adaugam si alte jocuri urmand ca dupa ce va creste activitate la categoriile respective sa mai adaugam si de ce nu servere pentru jocurile respective. In momentul de fata detinem un server de cs 1.6 , un server de teamspeak3 , si un server de minecraft urmand sa deschidem zilele astea si un server de SA:MP.

Ce parere aveti despre noi: www.gamingzone.ro

• 2 weeks later...
Posted

Dacă e să-ți spun adevăru, tema e ce-a de default de la Invision. Unica chestie care trebuie s-o modifici este header-ul, că este cam urât. In rest merge. Activitate cam scăzută.

• 4 weeks later...
Posted

Ce parere sa am ? aveati 3.4.x , inteleg pe astia de la ipb nu prea iii mai intereseaza accea versiune , acu tu bagi 4.0 , iei un raport , si te inchid astia de la host , tampenii , ce sa zic .

Posted
On 2/1/2016 at 11:20 PM, j`adore said:

Suntem o comunitate la inceput de drum. Am ales sa nu umplem forumu cu tot felu de moduri si tema cu tot felu de chestii..Am ales sa il lasam mai simplu pentru o navigarea mai usoara. Tinand cont ca se deschid multe comunitati pe aceeasi tema..Cs, Minecraft, Metin, Samp..am ales sa adaugam si alte jocuri urmand ca dupa ce va creste activitate la categoriile respective sa mai adaugam si de ce nu servere pentru jocurile respective. In momentul de fata detinem un server de cs 1.6 , un server de teamspeak3 , si un server de minecraft urmand sa deschidem zilele astea si un server de SA:MP.

Ce parere aveti despre noi: www.gamingzone.ro

:)

Nu ai schimbat nimic la tema, cum ai luat-o de pe net asa a ramas, TEMA nu este una de gaming!

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.