sUperstar Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 Vreau niste pareri despre http:/www.redcs.ro/forum si criticile sunt bine venite !
sUperstar Posted February 5, 2016 Author Report Posted February 5, 2016 upp , asteptam pareri www.redcs.ro/forum
+Needless Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Ce parerea sa am ? tema carbon red , nimic modificat si sunteti parteneri cu ce-l mai mare tepar , si inca ceva nu erai tu ala ce il bajocoreai pe SONa ala ,si acuma il venerezi, esti tare te-a mituit a ?
sUperstar Posted February 8, 2016 Author Report Posted February 8, 2016 Chiar nu stiu despre ce vorbesti aici , nu cunosc niciun Sona , cine e cel mai mare tepar ?
+Andrei T. Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Tema red carbon no edit. Ce pareri sa avem? In principal lucreaza la design.
+Needless Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 On 2/8/2016 at 5:37 PM, sUperstar said: Chiar nu stiu despre ce vorbesti aici , nu cunosc niciun Sona , cine e cel mai mare tepar ? Ii faci reclama la firma de host , si nu-l cunosti =)))
Alexandru C. Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Ce păreri să am ? Este un silmplu carbon red fără nici o modificare , logo acela chiar îmi place , ai putea începe să faci un skin pentru comunitate. Zic să scoți bannerele acelea de la categoria Link-uri , sunt enervante , mai bine pui un buton în meniu cu toate linkurile acolo. La fel și secțiunea prezintă , anunțuri și toate cele care nu au rostul să fie secțiune , fă-le subforum. Dacă nu ai să dai scroll până footer de te saturi. a lot of bla bla bla...
sUperstar Posted February 11, 2016 Author Report Posted February 11, 2016 Daca zici tu , noi chiar avem reducere la el deci nu stiu ce treaba ai tu cu el, e strict parerea ta. @heroGen mersi de sfaturi , lucram deja la un nou skin.
DeNyS. Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 In primul rând, lucrați la o temă mai complicată. Să fie un design mai frumos ca actuală tema, pentru că ce văd acum, nu este decât Carbon și header modificat. In al-2-lea rând, stergeți iconițele de la grade, nu dau bine. Partea inițială a link-urilor, este mai bine dacă o muți in fund, nu in prima pagină. SPer să aveți succes, baftă.
sUperstar Posted February 12, 2016 Author Report Posted February 12, 2016 Lucram deja la un nou skin , Oferim sponsorizari cu servere CS , SAMP !
sUperstar Posted February 16, 2016 Author Report Posted February 16, 2016 oferim sponsorizari servere cs , samp : http://www.redcs.ro/forum/index.php?/forum/553-sponsorizari/
+Needless Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 O tampenie de forum , scuza-ma dar asta e , aveti tema procstrike cu background schimbat si logo si gata tema e facuta de voi , mari "webdesingeri"
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now