Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce parerea sa am ? =)) tema carbon red , nimic modificat  si sunteti parteneri cu ce-l mai mare tepar , si inca ceva nu erai tu ala ce il bajocoreai pe SONa ala ,si acuma il venerezi,  esti tare  te-a mituit a ?

Posted
On 2/8/2016 at 5:37 PM, sUperstar said:

Chiar nu stiu despre ce vorbesti aici , nu cunosc niciun Sona , cine e cel mai mare tepar ?

Ii faci reclama la firma de host , si nu-l cunosti =)))

Posted

Ce păreri să am ? Este un silmplu carbon red fără nici o modificare , logo acela chiar îmi place , ai putea începe să faci un skin pentru comunitate.

Zic să scoți bannerele acelea de la categoria Link-uri , sunt enervante , mai bine pui un buton în meniu cu toate linkurile acolo.

La fel și secțiunea prezintă , anunțuri și toate cele care nu au rostul să fie secțiune , fă-le subforum.

Dacă nu ai să dai scroll până footer de te saturi.

a lot of bla bla bla...

Posted

In primul rând, lucrați la o temă mai complicată. Să fie un design mai frumos ca actuală tema, pentru că ce văd acum, nu este decât Carbon și header modificat. In al-2-lea rând, stergeți iconițele de la grade, nu dau bine. Partea inițială a link-urilor, este mai bine dacă o muți in fund, nu in prima pagină. SPer să aveți succes, baftă.

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.