Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut de curand am cumparat un PlayStation 2 nemodat. Imi puteti da un tutorial explicit sau imi puteti spune cum sa fac? Am incercat cateva tutoriale de pe Youtube dar nu am reusit.

Posted

Ca să modezi cu succes un PS2, ai nevoie de anumite aparate (chipuri la care conectezi un memory card dacă nu vrei să desfaci consola de exemplu, sau chiar lipești un chip pe placa de bază a consolei) care se găsesc prin service-uri ”specializate”. Ce-ți recomand eu: cumpără jocuri folosite de la alții, se dau ieftin. Dacă ții neapărat să o modezi, caută un service care se ocupă cu așa ceva. Dacă încerci s-o modezi tu acasă riști să îi strici BIOS-ul.

Posted

sau metoda usoara, cu discu:http://www.instructables.com/id/Mod-a-PlayStation-2-Slimline-for-FREE!-NO-CHIPS!/

Idea e urmatoare: Faci pasii din link pentru ca PSul sa nu detecteze cand scoti discul.

DUpaia cand bootezi, folosesti un cd special. Cand ala termina, scoti CDu si bagi jocu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Swap_Magic

Nush linkuri si chestii, stiu doar de existenta metodei. Nu incurajez folosirea ei.

love is a verb
Love is a doing word

Posted
2 hours ago, Artanis said:

Ca să modezi cu succes un PS2, ai nevoie de anumite aparate (chipuri la care conectezi un memory card dacă nu vrei să desfaci consola de exemplu, sau chiar lipești un chip pe placa de bază a consolei) care se găsesc prin service-uri ”specializate”. Ce-ți recomand eu: cumpără jocuri folosite de la alții, se dau ieftin. Dacă ții neapărat să o modezi, caută un service care se ocupă cu așa ceva. Dacă încerci s-o modezi tu acasă riști să îi strici BIOS-ul.

Stiu de ce tine numai ca pe Youtube nu arata explicit...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.