Eddie Oprea Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Deci am o problema cu maintitle-ul, am facut un maintitle in PS si la categorii in prima faza se vede calumea, pe cand la bara de la footer nu, si la fel cand te bagi pe o sectiune dintre categorii, se vede adaugita si in dreapta si in stanga. Imaginea: Din cate stiu eu ca sa nu se intample problema intampinata trebuie sa nu se repete maintitle-ul punand o structura sau o sintaxa ceva, dar nu mai stiu. Cred ca aici trebuie sa modific: .maintitle{ background: #1a1a1a url('http://i.imgur.com/hxsDI4N.png') repeat top center; color: #fff; text-shadow: rgba(0,0,0,0.4) 0px -1px 0px; padding: 14px; font-size: 12px; font-weight: normal; font-family: Calibri; text-transform: uppercase; overflow: hidden; } Multumesc anticipat!
Adidas Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Păi ai verificat în ACP > Look And Feels > Tema ta > Board Index > hookGroupNameIndicator și dacă acolo se află ceva de genul : <h4 class="statistics_head clearfix"></h4> sau <h3 class="maintitle"></h3> îl scoți ștergi linia. Și după o sa îți meargă! Dacă am fost de folos apasă +1
Alexandru C. Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Lucrați împreună sau ce ? 1 a lot of bla bla bla...
Eddie Oprea Posted February 10, 2016 Author Report Posted February 10, 2016 Da, lucram impreuna dar ala nu a pus asa concret problema
Alexandru C. Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Am dat rezultatul acolo. 1 a lot of bla bla bla...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now