Jump to content

Telefonul instaleaza aplicatii singur. Virus Android?

Recommended Posts

Posted

Salut, am downloadat o aplicatie de pe net, am instalat-o, toate bune si frumoase, mergea perfect. Am dat un restart la telefon, si dintr-o odata au inceput sa se instaleze toate aplicatiile posibile, am scanat telefonul, cica nu sunt virusi in telefon. A inceput sa-mi puna aplicatii deocheate si toate kkt-urile.. Am scanat iarasi, fara rezultate. A inceput sa-si dea restart cand intram in antivirus.., cum il aprindeam isi dadea restart, apoi m-am gandit sa dau factory reset, am dat factory reset, si toate aplicatiile instalate de mine se stersesera, iar cele instalate de virus au intrat in sistem si nu se sterg, nu pot sa le dezinstalez decat sa le dezactivez, va rog ajutati-ma.

www.voidblack.com - webdesign forum

Posted

Da, reapar la fiecare factory reset, ii dau acum factory reset fara card sa vad.

Posted

Dap, tot raman instalate si fara cardul de memorie.

Am Samsung Galaxy S5

Posted

Da. Daca te descurci singur, fa-o acasa. Daca nu esti sigur pe tine, sau nu cunosti tehnica, mai bine lasa pe altu' sa o faca. Better safe than sorry. :D 

Sunt o multime de tutoriale pe youtube, sau xda-developers (un forum care se ocupa strict cu tot ce tine de Android), de la ei am invatat tot ce inseamna acest sistem de operare pe telefoanele Samsung.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.