AlexandruD Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Salut, am incercat sa instalez ticket system, am urat toti pasii care au fost in read_me dar cand ma duc in Other Apps > Ticket System imi da eroarea asta Ce as putea face?
+th3#afk Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 reuploadeaza din nou toate fisierele . 1 Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
AlexandruD Posted March 10, 2016 Author Report Posted March 10, 2016 10 minutes ago, th3#afk said: reuploadeaza din nou toate fisierele . Am incercat si tot nu merge.
+th3#afk Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 ACP--->Look & Feel ---> Look & Feel--->Template Tools Vezi acolo jos "Rebuild Master Skin Data" , selectezi hook-ul si bifezi toate cele 3 casute de langa Rebuild HTML Rebuild CSS Rebuild Replacements Apoi "Template Tools" selectezi tema si done . Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
AlexandruD Posted March 11, 2016 Author Report Posted March 11, 2016 9 hours ago, th3#afk said: ACP--->Look & Feel ---> Look & Feel--->Template Tools Vezi acolo jos "Rebuild Master Skin Data" , selectezi hook-ul si bifezi toate cele 3 casute de langa Rebuild HTML Rebuild CSS Rebuild Replacements Apoi "Template Tools" selectezi tema si done . tot nu am reusit, imi dai un id mess in privat sa putem vorbi?
+Kenzzo Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 Aceeași eroare primești și pe altă temă de pe forum?!
AlexandruD Posted March 16, 2016 Author Report Posted March 16, 2016 19 hours ago, Amon said: Aceeași eroare primești și pe altă temă de pe forum?! Era de la tema, am reusit pana la urma. Mersi. Puteti da tc
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now