Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut la toata comunitatea pctroubleshooting!

Am intampinat si eu o mica problema, cand descarc un joc de pe filelist sau orice altceva, descarca normal, dar cand vreau sa iau GTA V de pe nosteam, nu stiu ce are ca-mi creste viteza si dupa scade la 100 kb sau uneori se opreste de tot... Am incercat sa descarc si alte jocuri de pe nosteam si nu pareau "defecte"... Doar la GTA V, cand aveam windows 8, l-am avut si descarca normal, de cand am instalat windows 7 face asa... Multumesc mult! <3 :) 

P.S: Cred ca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute topicul unde ar trebui sa-si aiba locul.

Posted

Viteza de descărcare depinde de câți alți utilizatori stau la ”seed” (sau împart ceea ce au descărcat, lăsând torrent-ul deschis chiar și după terminarea descărcării). Încearcă să cauți alt kit de instalare, ori ai răbdare și vezi ce se întâmplă cu descărcarea actuală, de care zici în topic. Dacă zici că restul descărcărilor decurg normal, nu-i problemă de la tine.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.