Jump to content
  • 1

De ce imi dă eroare când incerc să urc un skin?

Question

Posted

Practic, mi-am instalat IPB 4.1.8 să văd cum este și să fac un skin anume. Dar când incerc să urc tema, ok, se face 100%, dar după pagina iși dă refresh și imi dă eroare la host. Hostul fiind : Hostinger. Știți de ce imi dă eroarea asta, sau cum pot s-o rezolv? Mulțumesc.

4 answers to this question

Recommended Posts

• 1
Posted

Am găsit problema. Dacă vreți forum IPB 4.x și hostul dvs. este Hostinger, nu o să aveți probleme cu instalarea platformei. Unica problemă pe care o s-o aveți este cu upload-ul skin-urilor. Ca să rezolvați problema asta, adăugați in fișierul „.htacces” :

<IfModule mod_security2.c>
SecRuleRemoveById 340009
</IfModule>

Și problema-i rezolvată. De acum, după ce ați pus acel cod in fișierul htacces, nu o să mai aveți probleme cu uploadat-ul temelor in ACP. Succes și baftă.

• Upvote 1

• 1
Posted
8 hours ago, Lau ^_^ said:

Tema este prea mare.

Nu are cum sa fie mare ... Am incercat sa bag toate temele : Carbon, Animate si altele. Eroare la toate. Problema e asta :

Ma duc acolo unde trebuie sa uploadez tema, bag totul ce este necesar, UPLOAD si astept. Dupa ce termina sa se uploadeze, sa se faca 100%, deobicei pagina de la ACP se reimprospateaza (la fel si in IPB 3.4.x). Dar aici, cand se reimprospateaza, da eroare si ma duce spre pagina hostului, fiind Hostinger.

• Downvote 1
  • 0
Posted
8 hours ago, DeNyS. said:

Nu are cum sa fie mare ... Am incercat sa bag toate temele : Carbon, Animate si altele. Eroare la toate. Problema e asta :

Ma duc acolo unde trebuie sa uploadez tema, bag totul ce este necesar, UPLOAD si astept. Dupa ce termina sa se uploadeze, sa se faca 100%, deobicei pagina de la ACP se reimprospateaza (la fel si in IPB 3.4.x). Dar aici, cand se reimprospateaza, da eroare si ma duce spre pagina hostului, fiind Hostinger.

Da de vina este hostul

Am avut problema asta.

• Downvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.