Jump to content
  • 0

Categorie ascunsa dar accesibila in IPB4?

Question

Posted

Se poate crea o categorie ascunsa dar accesibila unde sa fie forumuri etc accesibile printr-un link de redirectionare. De exemplu cum se facea pe versiunea 3 cu camerele pentru administratori moderatori etc. Multumesc

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Păi, când faci permisiunile la forumul respectiv, scoți permsiunile la grupul la care nu vrei să-l arăți. Cred că la asta te referi.

• 0
Posted

Nu ma refer la asta. Eu vreau sa fac o categorie ascunsa pentru toate gradele dar forumurile din ea sa fie accesibile de oricine sau de cine doresc eu. Ulterior sa pun in sidebar diferite link-uri de redirectionare catre forumurile din categoria respectiva. Exemplu: Server Manager Room cu link de redirectionare catre forumul respectiv din categoria ascunsa.

• 0
Posted
46 minutes ago, v!Ber said:

Nu ma refer la asta. Eu vreau sa fac o categorie ascunsa pentru toate gradele dar forumurile din ea sa fie accesibile de oricine sau de cine doresc eu. Ulterior sa pun in sidebar diferite link-uri de redirectionare catre forumurile din categoria respectiva. Exemplu: Server Manager Room cu link de redirectionare catre forumul respectiv din categoria ascunsa.

Poţi pune categoria ascunsă pentru toţi, dar subcategoriile din ele vizibile.

• 0
Posted
4 hours ago, AlexandruS said:

Poţi pune categoria ascunsă pentru toţi, dar subcategoriile din ele vizibile.

Nu merge, nu e ca la versiunea 3. Daca pun pe hide nu poti accesa niciun element aflat inauntru

4 hours ago, EvoluTioNN. said:

Mi se pare ca acela e un hook

Ar putea fi dar nu am gasit nimic.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.