Jump to content
  • 0

Categorie ascunsa dar accesibila in IPB4?

Question

Posted

Se poate crea o categorie ascunsa dar accesibila unde sa fie forumuri etc accesibile printr-un link de redirectionare. De exemplu cum se facea pe versiunea 3 cu camerele pentru administratori moderatori etc. Multumesc

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Păi, când faci permisiunile la forumul respectiv, scoți permsiunile la grupul la care nu vrei să-l arăți. Cred că la asta te referi.

• 0
Posted

Nu ma refer la asta. Eu vreau sa fac o categorie ascunsa pentru toate gradele dar forumurile din ea sa fie accesibile de oricine sau de cine doresc eu. Ulterior sa pun in sidebar diferite link-uri de redirectionare catre forumurile din categoria respectiva. Exemplu: Server Manager Room cu link de redirectionare catre forumul respectiv din categoria ascunsa.

• 0
Posted
  On 3/20/2016 at 7:56 PM, v!Ber said:

Nu ma refer la asta. Eu vreau sa fac o categorie ascunsa pentru toate gradele dar forumurile din ea sa fie accesibile de oricine sau de cine doresc eu. Ulterior sa pun in sidebar diferite link-uri de redirectionare catre forumurile din categoria respectiva. Exemplu: Server Manager Room cu link de redirectionare catre forumul respectiv din categoria ascunsa.

Expand  

Poţi pune categoria ascunsă pentru toţi, dar subcategoriile din ele vizibile.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.