+Artick Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Salut! Trec direct la subiect: De cateva zile (aprox. 3), 2 fișiere îmi apar în C:\ (Unde am și Windows-ul). Acestea fiind NetworkCfg.xml și END (nu știu ce extensie are). NetworkCfg.xml are 611 baiți, iar END are 3 baiți. Vreau să știu dacă este de la OS, dețin Windows 8.1 sau dacă este de la vreun virus. Dacă este virus, cum pot scăpa de el fără să dau reinstall la windows? Am căutat pe internet rezolvări, majoritatea spuneau să creez un folder pe nume TEMP și să pun fișierele acolo, iar acestea vor dispărea odată cu fișierul creat. Ei bine, nu s-a întamplat asta. Țin să menționez că acestea au apărut după ce am instalat niște moduri de pe gta5-mods.com și gtainside.com pentru GTA V, nu cred că este de la asta, dar poate ajută. Sper să mă ajutați. O zi/seară bună! P.S.: Rog un moderator să mute topicul în categoria corespunzătoare dacă nu este aceasta. Nu am avut timp să caut, m-am grăbit. ECILA.RO gaming network
Artanis Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Șterge-le, joacă GTA ca de obicei și vezi dacă afișează vreo eroare, sau după ce termini, mergi iar în folder și vezi dacă reapar. Nu cred că are ce pății Windows-ul rău, din moment ce nu erau acolo înainte. Ai scanat calculatorul de viruși, preventiv? Recomand AVG sau Avast, sunt gratuite.
+Artick Posted March 21, 2016 Author Report Posted March 21, 2016 Da, l-am scanat. Am întâmpinat altă problemă care cred că are legătură cu fișierele alea.. Sau probabil este într-adevăr o eroare Bios. Pur şi simplu, îmi apare un logo cu AMERICAN MEGATRENDS şi se restartează. Interfața conține şi date despre PC-ul meu. Fac un topic cu această problemă, sau? ECILA.RO gaming network
Artanis Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Poți continua aici. Acel logo e de la BIOS-ul tău sau ce? EDIT: văd că e o companie care produce chipuri de BIOS, deci da. Dă mai multe detalii cum se manifestă, apare acel logo în timp ce umbli în Windows?
+Artick Posted April 13, 2016 Author Report Posted April 13, 2016 Am rezolvat, fișierele respective au dispărut. Eroarea era de la BIOS, eu am de la AMI (American Megatrends), nu a bootat un cablu de date care l-am băgat în USB să încarc telefonul. Scuze că am răspuns așa greu, am fost inactiv 2 zile și am uitat de topic cand am revenit. 1 ECILA.RO gaming network
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now