Jump to content

Recommended Posts

Posted

Scriu mesajul din noul meu Bentley. Am primit azi mailul ce urmeaza. Am si uitat c-am fost la cafea cu cineva ieri. N-am intrat pe link fiindca nu-s ****** dar pentru cine e curios :))...

Buna,

Ai mai jos linkul catre programul de care iti spusesem ieri la cafea; acela care m-a ajutat sa imi cresc usor usor veniturile fara sa fac mai nimic de acasa:)

Numai saptamana trecuta am facut aproape patru sute de euro.
Sa imi spui cum ti s-a parut! Pe mine m-a ajutat mult.

Uite aici e: link malitios

Partea cea mai tare e ca este gratuit... nu te costa nimic, doar iti faci cont moca si dupa aceea iti fac ei training pe internet tot moca :)

Vorbim

Numai sa nu ma uitati cand va imbogatiti.

Posted

Eu, unul, aș răspunde unui astfel de mail spam și mi-aș bate joc de ei în ultimul hal. Le irosesc timpul inutil să tragă ceva mai puțini oameni pe sfoară.

Posted

Pe mine m-au sunat azi dimineata ca sa-mi explice cum e treaba. Am stat jumatate de ora sa le explic ca nu ma intereseaza, eu doar am facut un cont sa vad ce e  :))) .

• 3 years later...
Posted

cum a fost, cum n-a fost... bine ca s-a dus eu una n-as mai da examenul asta pentru nimic. nu stiu altii cum au puterea asta. ii admir de altfel. felicitari celor care au prins ceva, bafta celor ce vor da la anu

Posted

Anul trecut a fost intr-o faza post-traumatica
Prin iarna si-a rupt destul de rau piciorul si nu a putut veni la partial. S-a intors prin primavara, cam greu deplasabila, insa a tinut cursurile si a venit la examenul final. A fost destul de de treaba din cate imi amintesc, adica inclusiv cei care nu luasera partialul au avut ocazia sa ia note mari. Bineinteles, nu a dat si note mici celor care nu au stiut, insa majoritatea s-au declarat multumiti de metoda de examinare si au zis ca a fost ok eu nu am dat cu dumneaei.

Probabil ca s-a gandit ca au ajuns-o "gandurile de bine" ale studentilor, si pentru a preveni o noua fractura sau cine stie ce, s-a hotarat sa fie de treaba

Chiar, acuma la voi cum a fost?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.