Ove Posted April 5, 2016 Report Posted April 5, 2016 Salutari,am mai facut inainte vreo 3 cereri pentru logo 2 din ele fiindu-mi rezolvate si ultima a fost stearsa fara vreun motiv,oricum s-a intamplat acum mult timp,cred ca mai bine de 2 luni de zile,asadar am revenit si in cazul in care este o problema,lasati un mesaj privat sau un reply sa stiu cu ce gresesc! Am nevoie de un logo potrivit pentru siteul: www.cinema4k.ro Dupa cum vedeti e un site de filme/seriale online,deci cam asta ar fii tema,dar nu neaparat! Dimensiunile maxime sunt: 250x70 Multumesc anticipat!
+VladOcs Posted April 22, 2016 Report Posted April 22, 2016 cand iti schimbi sigla de 12 ori si dupa faci nasuri @Ovepentru o lucrare, nu aceeasi.Ar trebui revizuit regulamentul ala.Scopul postului meu e sa zic ca esti papagal bafta in continuare 1
Ove Posted April 27, 2016 Author Report Posted April 27, 2016 On 4/22/2016 at 8:47 PM, VladOcs said: cand iti schimbi sigla de 12 ori si dupa faci nasuri Si care este problema ? In regulament scrie,citez " Aveti dreptul la o singura cerere pentru o lucrare, o data la 2 zile." ! Eu am respectat regulamentul,ce conteaza de cate ori o schimb? Si care este scopul reply-ului tau? UP! 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now