Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Vreau să vă întreb cum pot să fac în așa fel incât cineva să nu mai poată accesa routerul meu de WiFi, adică nu vreau să schimb parola, să blochez decât acea persoană să nu mai poată accesa, cum pot să fac acest lucru?

www.redevilz.com/forum/

cautam staff & servere !!

Posted

Lucrul ăsta depinde de la router la router, dar da, se poate. Trebuie să ai acces la o setare denumită ”Access Control”, și o subcategorie denumită IP Filtering. Majoritatea vin din fabrică cu această setare dezactivată, tu o activezi și ar mai trebui să ai o setare gen ”Allow (sau) Deny network access for devices below”. Tu alegi ”Deny access...”, și ar trebui să apară o listă dedesubt, unde introduci adresa IP a celui ce vrei să-i blochezi accesul (”IP Filtering List”).

Posted

Accesezi setările router-ului tastând 192.168.1.1 în bara de adrese a unui browser oarecare. În cazul în care îți cere să introduci un nume și o parolă, bagi ”admin” în ambele câmpuri (fără ghilimele).

Acea setare ar trebui să arate ceva de genul: http://imgur.com/rc1cZrS Așa arată pe router-ul meu, pe al tău cel mai probabil va arăta diferit.

În legătură cu aflarea IP-ului, nu știu să-ți zic exact. Ar trebui să ai pe undeva, tot când accesezi setările router-ului, o listă cu toate dispozitivele care sunt sau au fost conectate la el. Cele care sunt conectate sunt puternic colorate, cele neconectate sunt ușor transparente (sau depinde: la altele îți spune direct online sau offline). Umblă prin toate categoriile și vezi, dar să nu modifici orice altă setare, să nu-l dai peste cap.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.